ENTERPRISE
UA RU EN
Політика конфіденційності

 

1. Загальні положення

ТОВ «Ай Ті Діалог» (далі - Компанія) з повагою ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш веб-сайт https://isp.it-dialog.com.ua (далі – Сайт), та прагне захищати конфіденційність персональних даних (інформації про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), а також забезпечити комфортні умови використання Сайту. Тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради (ЄС) нами була підготовлена Політика конфіденційності (далі – Політика).

У документі Політикі викладено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, права суб'єкта персональних даних.

Ця Політика не поширюється на сайти, перехід до якіх здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому Сайті, наприклад веб-сайти виробників продуктів або соціальних мереж, таких як Facebook та Linkedin.

 

2. Використання файлів Cookie.

Кожне відвідування Сайту передає інформацію, щодо пристроїв, які використовують відвідувачі, та мереж із яких було здійснено відвідування. Це може включати наступну інформацію: IP-адреса, операційна система, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, інформація про переміщення за URL-адресами на нашому Сайті, продукти, які переглядали або шукали відвідувачі, помилки завантаження, тривалість відвідування певних сторінок тощо. Зазначена вище інформація збирається шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie.

Cookie – це текстовий файл або файли, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої відвідувача, наприклад комп'ютері чи мобільному телефоні для більш ефективного користування нашим Сайтом. Надання згоди на опрацювання файлів cookie, дозволяє нашому Сайту використовувати файли cookie кожного разу, коли Ви відвідуєте наш Сайт. Така інформація дозволяє нам робити висновки про те, які продукти є найбільш популярними, але при цьому не використовуються жодні персональні дані відвідувачів, тільки анонімна інформація.

Більш детальна інформація про використання файлів cookie наведена в документі "Політика Cookie".

 

3. Збір та використання персональних даних.

Компанія збирає тільки ті персональні дані, які добровільно надані відвідувачем при заповненні форми замовлення товару чи послуги або форми зворотнього зв'язку на Сайті, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

Перелік персональних даних відвідувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані при заповненні форми замовлення товару чи послуги або форми зворотного зв'язку на Сайті: Ваші прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону, електронна пошта або інші контактні дані зазначені у відповідній формі.

Компанія зобов'язується не використовувати, не обробляти і не передавати зібрану інформацію у спосіб, що виходить за межі вимог чинного законодавства України. Передача персональних даних здійснюється лише на підставі судового рішення або в іншому порядку, передбаченому чинним законодавством України.

 

4. Цілі використання персональних даних.

Надані персональні дані через форму замовлення товару чи послуги або форму зворотнього зв'язку, ми використовуємо для наступних цілей: обробка замовлення товару чи послуги, відправка повідомлень по електронній пошті, яка вказана відвідувачем при заповненні форми замовлення товару чи послуги та форми зворотнього зв'язку.

 

5. Взаємодія Компанії з третіми особами.

Персональні дані, які містяться в запитах форм замовлення товару чи послуги або зворотнього зв'язку використовуються уповноваженими співробітниками Компанії та можуть передаватися партнерам, наприклад, дистриб'юторам продукції для обробки Ваших замовлень.

Передача ваших персональних даних іншим третім сторонам виключена, за винятком випадків, коли цього вимагає законодавство або судові рішення.

 

6. Термін зберігання персональних даних.

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

 

7. Взаємодія Сайту з іншими ресурсами.

На сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують інформацію про відвідування Сайту.

Наш Сайт використовує карти Google Maps API компанії Google Inc. (далі - Google) для візуального відображення місцезнаходження Компанії. При використанні Google Maps компанія Google також збирає дані про користування функціями карт від відвідувачів веб-сайтів.

Умови користування Google Maps .

Докладніше про політику конфіденційності компанії Google  .


8. Безпека неповнолітніх.

Сайт не призначений для відвідувачів, які не досягли 16 років. Компанія звертається до батьків з проханням роз'яснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, необхідність використання такими особами тих чи інших сервісів Сайту.


9. Права суб'єкта персональних даних.

Компанія доводить до відома користувачів про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме: право на отримання підтвердження факту опрацювання Ваших персональних даних, право на виправлення Ваших неточних персональних даних, право на видалення Ваших персональних даних, право на обмеження та заперечення проти опрацювання Ваших персональних даних, а також право на відкликання Вашої згоди на опрацювання персональних даних.

Для отримання підтвердження, внесення змін, видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, або в разі будь-яких зауважень чи побажань щодо Ваших персональних даних, які обробляються Компанією, будь ласка, зверніться до нас з заявою, направленою на наступну електронну адресу: office@it-dialog.com.ua.

 

10. Зміни до умов Політики.

До цієї Політики периодично та без попереднього повідомлення відвідувачв можуть вноситися зміни, наприклад, при зміні вимог законодавства. У такому випадку необхідно періодично переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи використовувати Сайт, Ви підтверджуєте згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання Сайту.

 

11. Контактна інформація.

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання щодо нашої Політики, Ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою: office@it-dialog.ua.

 

Погоджуюсь
Сайт використовує cookies. Політика конфедіційності